top of page
Search

–Dette blir en trygg konferanse!


–Vi har gått gjennom vår praktiske organisering med smittevernlegen i Haugesund og har fått aksept for at våre tiltak er meget tilfredsstillende.


Daglig leder i Stiftelsen Folkets Gave, Terje Emil Johannessen, er fornøyd etter at han har hatt en grundig gjennomgang med smittevernlege Teis Qvale i Haugesund kommune.

–Det vil være såpass god plass i konferansesalen at det blir enkelt å praktisere meteren. Vi skal unngå alle kødannelser og det vil være rikelig tilgang på desinfiserende midler. Vi har dessuten engasjert ei gruppe medlemmer av stiftelsen til å føre løpende tilsyn med at smittevernreglene blir overholdt, forteller han og legger til:

–De kommer til å være strenge.


Konferanseledelsen tok også opp spørsmålet om den for sikkerhets skyld burde tilby en hurtigtest av alle deltakerne ved ankomst.

–Vi er enige om at det her er snakk om en så bevisst og skjerpet forsamling deltakere at et slikt ekstra kontrolltiltak er unødvendig. Samtlige vet de at om de sliter med luftveissykdom, bør de holde seg vekke og heller følge konferansens digitale sendinger, sier Johannessen og presiserer i tillegg at konferansen selvsagt følger bestemmelsene om fast bordplassering og føring av komplett deltakerliste med alle nødvendige kontaktadresser.

–Dette blir en trygg konferanse, forsikrer han.


62 views0 comments

Comments


bottom of page