top of page
Search

Siste innspurt: noen få hotellrom igjen!


–Vi er i ferd med å sette sluttstrek for påmelding fra de som ønsker å delta fysisk på årets konferanse. Vi har noen få hotellrom igjen og nå blir det «først til mølla» som gjelder, sier Alf Edvin Hovda.


Hovda regner med at bookingen til hotellet avsluttes før helgen. Det er derfor om å gjøre at de som har ventet med å melde seg på, tar en rask beslutning. Reagerer de raskt, har de fortsatt en mulighet til å sikre seg et rom på Scandic Maritim Hotel. Hovda peker samtidig på at årets Rehabiliteringskonferanse selvsagt kan følges digitalt fra hele landet.

–Årets program er relevant og særs aktuelt for helsearbeidere, lokalpolitikere og tillitsvalgte i bruker-organisasjonene i hele landet. Utfordringene vi står foran på Vestlandet er like i alle landsdeler. Vi håper derfor at atskillig flere benytter muligheten for en digital deltakelse, sier Hovda. Konferansen har engasjert de proffe fagfolkene i TV Haugaland til å dekke konferansen. Tre kameraer vil være i sving; lydopplegget vil være profesjonelt og foredragsholdernes bruk av powerpoint for å understøtte sine poenger, vil også formidles til alle som følger sendingen digitalt. Mer informasjon om påmelding til de digitale sendingene finner du på konferansens nettside.


42 views0 comments

Comments


bottom of page