top of page
Search

Tvedt, Nygård og Johannessen: «VEL BLÅST»

Updated: Sep 2, 2021


Bildet: Tom Tvedt sier seg meget fornøyd med årets konferanse og ekstra Fagdag. Tilbakemeldingene er gode og unisone.


–Vi takker alle deltakere og medhjelpere og sier Vel Blåst! Vi er meget forenøyde.

Styreleder i Folkets Gave Tom Tvedt, daglig leder Terje Emil Johannessen og leder av programkomiteen Laila Grosvold Nygård puster ut etter Rehabiliteringskonferansen 2021 og den påfølgende Fagdag er gjennomført.


–Rehabiliteringskonferansen i Haugesund har fortsatt en unik posisjon som møtested mellom frivilligheten, helse- og omsorgsarbeidere på alle nivå og politisk og administrativ ledelse i kommunene. Etter et års pandemipause, markerte årets konferanse at vi er godt i gang igjen, sier Tom Tvedt og skryter spesielt av programkomitéen. Årets program var treffsikkert og holdt et høyt nivå.

Et av hovedtemaene var hverdagsrehabilitering. Den gode oppslutningen om konferansen bekrefter etter hans mening at det er et sterkt behov for en rehabiliteringsoffensiv i landet vårt.

–Mange deler vår utålmodighet, slår han fast.


Gode evalueringer

–Vi var gjennom et krevende løp ved inngangen til årets konferanse.Vi fikk mange endringer i siste liten, heldigvis uten at det gikk ut over kvaliteten, sier Terje Emil Johannessen. Han viser til at deltakernes evaluering av de to konferansedagene er svært god både hva angår innhold og rammene omkring. Deltakerne har også kommet med kreative innspill som Folkets Gave skal jobbe videre med fram mot neste års konferanse.

–Vi skal bli enda bedre neste år, sier Johannessen og legger til:

–Vi har allerede satt av datoene for Rehabiliteringskonferansen-22 og tar imot early, early bid bestillinger HER25 views0 comments

Comments


bottom of page